Herontwikkeling V&D binnenstad

De herontwikkeling van de V&D in de binnenstad in Roosendaal

Ontdek de bruisende nieuwe plannen voor het pand wat jarenlang de V&D was. Het vastgoedbedrijf Syntrus Achmea heeft, namens de eigenaar, grootse plannen voor de V&D locatie aan de Dr. Brabersstraat en het Roselaarplein. Deze nieuwe plannen zorgen voor een beter stadscentrum en meer leven in de stad omdat er beter rekening gehouden wordt met wat inwoners van Roosendaal nodig hebben op het gebied van wonen en winkelen. Hierdoor krijgt het winkelcentrum en het historische centrum van Roosendaal een nieuwe economische boost.

Een groot deel van het winkeloppervlak op de voormalige V&D locatie wordt veranderd in woningen. Er blijft ongeveer 1.000 m2 winkel- of bedrijfsruimte beschikbaar, een ideale gelegenheid voor bedrijven om hun plaats in te nemen in het bruisende hart van de stad.

 

Op de locatie van de voormalige V&D worden 171 huurappartementen gerealiseerd. Deze appartementen zijn betaalbaar, van goede kwaliteit en praktisch. Van de 171 woningen zijn ongeveer 43 geschikt voor senioren waarbij we samenwerken met Thuiszorg West Brabant. Bewoners kunnen hier gebruikmaken van basiszorg- en welzijnsdiensten. Bovendien biedt het gebouw verschillende services en voorzieningen, zoals een ontmoetingsruimte en gemeenschapsactiviteiten.

Wonen

We gaan 171 woningen realiseren.

Groen

Nieuwbouw wordt in houtbouw uitgevoerd. Een ruime en groene daktuin is in het complex aanwezig.

Ondernemen

Aan de zijde van het Rooselaarplein blijft een winkelruimte beschikbaar. Aan de zijde Dr. Brabersstraat hebben de woningen straks de mogelijkheid voor het uitoefenen van een beroep aan huis.

Zorg

40 woningen krijgen een mogelijkheid tot inkoop van zorg.

Deze nieuwe plannen leggen de nadruk op de groei van onze stad en zijn een toevoeging voor het wonen en winkelen in Roosendaal. Samen bouwen we aan een toekomst waar Roosendaal trots op kan zijn!

Ruimte voor fietsers

Wonen

Zorg

Cultuur

Groen

Ondernemen

Verblijven

By Roos

Ruimte voor fietsers

Wonen

Zorg

Cultuur

Groen

Ondernemen

Verblijven

By Roos

Ruimte voor fietsers

Wonen

Zorg

Cultuur

Groen

Ondernemen

Verblijven

By Roos