Beekkwartier

Verschillende sferen in een wijk

Het Beekkwartier ligt aan de westkant van Stadsoevers tussen de wijk Westrand en de Noordlaan en heeft een groen karakter. Je kunt wonen in appartementen in een stedelijke sfeer aan de Zwaaikom en meer ontspannen wonen aan de groene Beekzone en Beekarmen. De woningen liggen in een afwisselende lijn, dat een speels effect in de straat geeft.

 

Parkeren doen we uit het zicht en onder een dek. Daarop liggen mooie collectieve tuinen voor de bewoners. Als bewoner heb je hier direct contact met de natuur: in een paar stappen sta je bij de ecologische verbindingszone en de beek, de groene ader die door Stadsoevers loopt.

 

De ecologische verbindingszone is de groene ader van Stadsoevers. Deze zone combineert wonen, recreëren en natuur. Midden door de ecologische verbindingszone loopt de beek. Als je straks onder water kijkt in de beek, zie je fantastische beestjes zoals de watersalamander!

Het verhaal van Beekkwartier bewoners Mickey en Hester

De nieuwe wijk Beekkwartier in Stadsoevers is al volop in aanbouw en volgend jaar betrekken de eerste bewoners hun nieuwe huizen. Mickey vertelt over het huis dat hij samen met partner Hester laat bouwen in Roosendaals’ nieuwste woonwijk.

Planning

Najaar 2024

Start Beekkwartier fase 2

Zomer 2024

Oplevering fase 1: De allerlaatste puntjes op de ‘i’. En dan tijd om de sleutels de overhandigen.

Oktober 2023

Hoogste punt Beekkwartier 

 

December 2022 

Start bouw Beekkwartier: 41 appartementen en 39 woningen.

Lees verder

Meer weten over Beekkwartier?

Het Beekkwartier wordt ontwikkeld door projectontwikkelaar BVR Vastgoedontwikkeling BV in samenwerking met architect Space & Matter. Meer informatie vind je via onderstaande links

Ruimte voor fietsers

Wonen

Zorg

Cultuur

Groen

Ondernemen

Verblijven

By Roos

Ruimte voor fietsers

Wonen

Zorg

Cultuur

Groen

Ondernemen

Verblijven

By Roos

Ruimte voor fietsers

Wonen

Zorg

Cultuur

Groen

Ondernemen

Verblijven

By Roos