Hoogste punt bereikt in Dr. Brabersstraat

Ontwikkeling

Het voormalige pand van Van Oorschot Mode wordt getransformeerd naar 23 appartementen. De bouw schiet al lekker op en afgelopen week is dan ook het hoogste punt bereikt. Op het bestaande pand is namelijk een extra bouwlaag toegevoegd. Daarnaast is het pand nu wind- en waterdicht en dat moet gevierd worden.

 

Ontwikkelaar ‘Loft Vastgoed’ brengt 23 (huur)appartementen op de markt, waarvan de eerste appartementen nu ook te koop worden aangeboden. De appartementen hebben allemaal een uitstekende isolatie, ze zijn bereikbaar via een lift en hebben een centrale ligging in het centrum van Roosendaal. Deze herontwikkeling geeft de Dokter Brabersstraat een nieuw gezicht en voegt een moderne, duurzame woonsfeer toe aan deze gewilde locatie.

 

De Dr. Brabersstraat en het Roselaarplein zijn belangrijk voor de doorontwikkeling van de binnenstad. Bij ondernemers en pandeigenaren zijn er de afgelopen jaren ideeën ontstaan over hoe het eruit moet komen te zien. Zo wordt er ook gewerkt aan plannen voor de voormalige MervoSport én begin 2025 wordt gestart met de sloop van het voormalige V&D-pand en de bouw van het nieuwe project: De Roosenboom.